Ρονάλντο: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις απέναντι στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο»

Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η αποστολή της Γιουνάιτεντ απόψε στο Μπέργκαμο όπως τόνισε και ο Πορτογάλος σούπερσταρ όμως έδωσε το σύνθημα της νίκης που θα φανεί πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια των ομίλων.



Ρονάλντο: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις απέναντι στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ταξιδέψει ήδη στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσει απόψε (02/11, 22:00) την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ιταλία έχει ταξιδέψει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που επιστρέφει στο Μπέργκαμο έπειτα από σχεδόν 6 μήνες, μετά τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στους «Μπεργαμάσκους» όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο CR7 γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως η Αταλάντα μέσα στην έδρα της όμως έδωσε σύνθημα νίκης σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμα και την πρόκριση των ομάδων στη φάση του 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Επιστροφή στην Ιταλία. Μια χώρα που καλωσόρισε εμένα και την οικογένειά μου τόσο καλά, ένα καταπληκτικό μέρος που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Γνωρίζω εκ πείρας ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις στο Μπέργκαμο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αταλάντα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό είναι Champions League και εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαστε εκεί που ανήκουμε! Πάμε, Διάβολοι!», έγραψε στο Instagram ο Πορτογάλος.

 

Στράτος Μαρίνος