Σκέφτεται άμεση λύση της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπιρίτο η Τότεναμ – στην κορυφή της λίστας ο Αντόνιο Κόντε!

Το ενδεχόμενο της άμεσης αντικατάστασης του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο από τον πάγκο της Τότεναμ φαίνεται πως εξετάζει ο Ντάνιελ Λίβι, με την… απόλυση να μην φαντάζει μακριά, αλλά την συμφωνία με κάποιον «ελεύθερο» προπονητή να βρίσκεται αρχικά σε πρώτο πλάνο. Διακαής πόθος της διοίκησης από το καλοκαίρι ο Αντόνιο Κόντε, ήρθαν σε επικοινωνία, δίχως κάποια κατάληξη οι δύο πλευρές.



Σκέφτεται άμεση λύση της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπιρίτο η Τότεναμ – στην κορυφή της λίστας ο Αντόνιο Κόντε!

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στην Τότεναμ, με την διοίκηση της ομάδας να μοιάζει δυσαρεστημένη από τα αρνητικά αποτελέσματα, σκεπτόμενη να πάρει άμεσα κάποια απόφαση, ως προς την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή που έχει καθοδηγήσει τους «spurs» στα πρώτα 10 ματς της σεζόν.

Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και η διοίκηση θεωρεί πως ένα «ηλεκτροσόκ» την δεδομένη χρονική στιγμή θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετικό. Για τον λόγο αυτό, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια ειλημμένη απόφαση, εξετάζει τα ονόματα των ελεύθερων προπονητών.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε. Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, που πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκε πολύ και για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας ελεύθερος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά… επικοινωνία. Ο Ιταλός δεν είναι αρνητικός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο ακουγόταν και το καλοκαίρι, με τον Κόντε να το διαψεύδει πλήρως.

 

Δημήτρης Μανάκος