Νέβιλ: «Ο Κριστιάνο έμοιαζε σαν μικρό παιδί απέναντι στη Λίβερπουλ»

Ο διάσημος αναλυτής και πρώην «κόκκινος διάβολος» εξέφρασε την απορία του  σχετικά με το πώς γίνεται η ομάδα να βρήκε τη συνταγή τώρα τονίζοντας πως το 5-3-2 ταιριάζει περισσότερο στον Ρονάλντο που έπαιζε σαν παιδί κόντρα στη Λίβερπουλ.



Νέβιλ: «Ο Κριστιάνο έμοιαζε σαν μικρό παιδί απέναντι στη Λίβερπουλ»

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο.

Παρά την καλή εμφάνιση, ο αναλυτής του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη ενώ απόρησε με το γεγονός πως ο Σόλσκιερ χρειάστηκε τόσο χρόνο για να βρει τη σωστή φόρμουλα για την ομάδα.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως το 5-3-2 ταιριάζει περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν έμοιαζε ο εαυτός του στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ.

«Όταν έχεις κάποιον σαν τον Ρονάλντο στα αποδυτήρια, πρέπει να τον βάλεις στην ομάδα. Το να αφήσουμε τον Σάντσο, τον Γκρίνγουντ και τον Ράσφορντ στον πάγκο δεν είναι το σχέδιο. Η Γιουνάιτεντ έπαιξε 4-2-3-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά η αλλαγή στο σύστημα ταίριαξε στον Ρονάλντο. Στο ματς με την Λίβερπουλ, έμοιαζε σαν μικρό αγόρι.

Είμαι έκπληκτος με το γεγονός ότι χρειάστηκαν έξι, επτά, οκτώ εβδομάδες κακών εμφανίσεων για να βρει η ομάδα τη φόρμα της. Όπως επίσης και γιατί χρειάστηκε τόσο καιρό ο προπονητής, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα της απόλυσης μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, να βρει τη σωστή φόρμουλα. Φάνηκε ότι κάτι συνέβη μεσοβδόμαδα και τους έφερε όλους πιο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports».

Στράτος Μαρίνος