Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαχά μετά τη νίκη επί της Σίτι! (pic)

Ο Γουίλφριντ Ζαχά έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο διαδίκτυο μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία πρωταγωνίστησε.



Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαχά μετά τη νίκη επί της Σίτι! (pic)

Ο Γουίφριντ Ζαχά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 στο Έτιχαντ. Ο Ιβοριανός μάλιστα ήταν αυτός που λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Λαπόρτ βοηθώντας ακόμη περισσότερο την ομάδα του.

Ωστόσο ο 28χρονος εξτρέμ έπεσε για ακόμη μία φορά θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά ο Ζαχά δημοσίευσε τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησε από τις αρμόδιες εταιρίες των social media να πάρουν στα σοβαρά τέτοια ζητήματα.

«Αυτό το μήνυμα δεν είναι για μένα, να λαμβάνω ένα εκατομμύριο μηνύματα που να λένε "είμαστε δίπλα σου" και "είναι αηδιαστικό" ή για να εισπράττω συμπάθεια», έγραψε ο Ζαχά στο Instagram.

«Δεν είμαι εδώ για όλες τις ανοησίες που γίνονται αντί να διορθώσουμε το πραγματικό πρόβλημα. Δεν με πειράζει η προσβολή διότι στις μέρες μας υφίσταται λόγω της δουλειάς που κάνω, παρόλο που αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά το χρώμα μου θα είναι πάντα το πραγματικό πρόβλημα, αλλά είναι μια χαρά γιατί θα είμαι πάντα ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Μιλήστε μου όταν πραγματικά λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτό το θέμα». 

 

Στράτος Μαρίνος