Τσέλσι: «Ξυπνάει» μνήμες και είναι… οιωνός για τίτλο αυτό το ξεκίνημα! (video)

Όταν η σεζόν ξεκίνησε, αδιαμφισβήτητα η Τσέλσι ήταν μία από τις ομάδες που λογιζόταν ως φαβορί για τον τίτλο. Ο Τόμας Τούχελ την παρέλαβε 9η από τον Φρανκ Λάμπαρντ και την μετέτρεψε σε πρωταθλήτρια Ευρώπης, και οι καλοκαιρινές μεταγραφικές της κινήσεις την καθιστούσαν σε κάθε περίπτωση, διεκδικήτρια της Premier League. Τα 10 πρώτα ματς της το επιβεβαιώνουν! Πως όμως είχε ξεκινήσει η Τσέλσι στις προηγούμενες τρεις φορές που εν τέλει πανηγύρισε στο τέλος της σεζόν;Τσέλσι: «Ξυπνάει» μνήμες και είναι… οιωνός για τίτλο αυτό το ξεκίνημα! (video)

Πρόκειται δεδομένα για την πιο σταθερή ομάδα της Premier League, αναλογικά με το ξεκίνημά της στην σεζόν και τα αποτελέσματα που κατορθώνει να φέρει εις πέρας.

Είναι σοβαρή σε όλες τις αναμετρήσεις της, η ανασταλτική της λειτουργία είναι η δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα, στις 20 τελευταίες της αναμετρήσεις.

Η παραγωγικότητά της, μοιάζει ασταμάτητη, αν αναλογιστεί κανείς πως όλοι οι αμυντικοί της, πλην του Αθπλικουέτα έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο bnsports.gr