Τζέιμι Βάρντι: Ο «φόβος» της Άρσεναλ θα την περιμένει στο Κινγκ Πάουερ!

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο του Κινγκ Πάουερ και να βρει δίχτυα για ακόμη μία φορά απέναντι στην ομάδα που απέρριψε το 2016 για να παραμείνει στις «αλεπούδες».



Τζέιμι Βάρντι: Ο «φόβος» της Άρσεναλ θα την περιμένει στο Κινγκ Πάουερ!

Λέστερ και Άρσεναλ έρχονται αντιμέτωπες σήμερα το μεσημέρι (30/10, 14:30) στο Κινγκ Πάουερ για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθεί και ο Τζέιμι Βάρντι που στα 34 του χρόνια μετράει ήδη 7 γκολ σε 9 παιχνίδια και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα ερχόμενος για το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αρέσκεται να σκοράρει.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει 11 φορές στα 13 παιχνίδια του απέναντι στους «κανονιέρηδες» και με ένα ακόμη σήμερα θα ισοφαρίσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πίνακα των σκόρερ.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την κάθε συνάντηση του Βάρντι με την Άρσεναλ είναι πως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016 από τις «αλεπούδες», οι «κανονιέρηδες» είχαν κάνει πρόταση στον Άγγλο για να τον φέρει στο Έμιρεϊτς όμως εκείνος διάλεξε την ομάδα που τον πήρε από τα τοπικά και τον ανέδειξε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τον Μικέλ Αρτέτα να «γυρνάει» τούμπα την απογοητευτική κατάσταση στην ομάδα, κρατώντας τη αήττητη για 8 σερί ματς. Θα καταφέρουν οι αμυντικοί των «κανονιέρηδων» να «σιγήσουν» τον Τζέιμι Βάρντι κρατώντας ανέπαφη την εστία τους για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι;

Η απάντηση στο Κινγκ Πάουερ…

Στράτος Μαρίνος