Ο Γκρίλις άφησε εκτός τον Ντε Μπρόινε από την ονειρική ομάδα του για αγώνα 5x5!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ποια θα ήταν η ονειρική του 5αδα σε έναν αγώνα όμως ξέχασε να αναφέρει τον συμπαίκτη του που όπως έχει τονίσει ο ίδιος, πιστεύει πως είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.



Ο Γκρίλις άφησε εκτός τον Ντε Μπρόινε από την ονειρική ομάδα του για αγώνα 5x5!

Το καλοκαίρι άλλαξε ολόκληρη η ζωή του καθώς κέρδισε την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι και έγινε ο πιο ακριβός Άγλλος ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Τζακ Γκρίλις που εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την Άστον Βίλα και την εθνική Αγγλίας στο Euro και πλέον αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όταν έφτασε στους «πολίτες» τόνισε επανειλλημένα πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και θα ήθελε να μάθει πολλά από αυτόν. Ωστόσο φάνηκε να το ξέχασε αυτό στη συνέντευξή του στο boohooMan.com, όταν και ρωτήθηκε για την ονειρική του ομάδα σε έναν αγώνα 5x5.

«Στο τέρμα ο Έντερσον γιατί είναι τρομερός με τη μπάλα στα πόδια και το χρειάζεσαι αυτό σε έναν αγώνα 5x5. Στην άμυνα ο Ράμος γιατί μπορεί να σκοράρει, στο κέντρο εγώ και ο Μέσι και στην κορυφή ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο», ανέφερε ο Γκρίλις αφήνοντας εκτός του Βέλγο συμπαίκτη του, σε μια δήλωση που έχει συζητηθεί αρκετά στα social media.

 

Στράτος Μαρίνος