Κώστας Τσιμίκας: Ο αμυντικός με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει δεχθεί γκολ!

Μία πολύ καλή σεζόν διανύει ο Κώστας Τσιμίκας και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά του αλλά και τις διακρίσεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.



Κώστας Τσιμίκας: Ο αμυντικός με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει δεχθεί γκολ!

Ο Έλληνας διεθνής μπακ κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ με αποτέλεσμα να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, όπως χθες στον αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στην Πρέστον. Ο 25χρονος αμυντικός μετράει ως τώρα 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταγράψει μάλιστα και 2 ασίστ απέναντι σε Μπέρνλι και Νόριτς.

Η Πρέμιερ Λιγκ έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τέσσερις αμυντικούς που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα φέτος και δεν έχουν δεχτεί γκολ, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα και συγκεκριμένα στην κορυφή.

Ο 25χρονος μπακ έχει αγωνιστεί 299 λεπτά με τη φανέλα της Λίβερπουλ και σε εκείνο το διάστημα, η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρις Τζέιμς με 278 λεπτά συμμετοχής χωρίς να δεχθεί η Τσέλσι γκολ ενώ στην 3η θέση της λίστας φιγουράρει ο Μπεν Τζόνσον της Γουέστ Χαμ.

Τη λίστα συμπληρώνει ο συμπαίκτης του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ με 2 ενενηντάλεπτα χωρίς να δεχθεί τέρμα.

 

Στράτος Μαρίνος