Πήρε εξιτήριο ο οπαδός που υπέστη έμφραγμα στο St. James' Park (vid)

Τέλος η περιπέτεια για τον 80χρονο οπαδό της Νιούκαστλ που υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης με την Τότεναμ στο St. James' Park, με το περιστατικό να έχει προκαλέσει και την ολιγόλεπτη διακοπή του ματς. Οι γιατροί των ομάδων και αυτοί του νοσοκομείου, του έσωσαν τη ζωή...  



Πήρε εξιτήριο ο οπαδός που υπέστη έμφραγμα στο St. James' Park (vid)

Ο Άλαν Τζορτζ Σμιθ, 80 ετών, ήταν εκείνος που κατέρρευσε στο 40ο λεπτό της πρόσφατης αναμέτρησης της Νιούκαστλ με την Τότεναμ, με τον Ρεγκιλόν ν' ακούει τις φωνές του κόσμου και να ενημερώνει τον διαιτητή προκειμένου να σταματήσει το ματς.

Ο Έρικ Ντάιερ έτρεξε στον πάγκο των «σπιρουνιών» και είπε στον γιατρό της ομάδας να πάει γρήγορα στην εξέδρα με τον απινιδωτή για να βοηθήσει. Με τις συντονισμένες κινήσεις όλων, ο 80χρονος οπαδός συνήλθε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε μέχρι και την Τετάρτη, παίρνοντας πλέον εξιτήριο.

Του τοποθετήθηκαν τέσσερα στεντ μετά το έμφραγφμα και ο γιος του, Πολ, χαρακτήρισε εκπληκτικούς τους γιατρούς που βοήθησαν τον πατέρα του να μπορεί να τα καταφέρει.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης