Με βασικούς παρατάσσεται η Άρσεναλ στο ματς του Λιγκ Καπ με την Λιντς!

Τις καλύτερες δυνατές επιλογές, αναφορικά με την ενδεκάδα της Άρσεναλ σκοπεύει να παρατάξει ο Μικέλ Αρτέτα, για το ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιντς, με τον Ισπανό τεχνικό να θέτει ως πρωταρχικό στόχο την διατήρηση του μομέντουμ της ομάδας.



Με βασικούς παρατάσσεται η Άρσεναλ στο ματς του Λιγκ Καπ με την Λιντς!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες 45 ημέρες η Άρσεναλ, η οποία μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε, ούσα δίχως νίκη και γκολ για τρεις αγωνιστικές, πλέον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, και είναι αήττητη για επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η πρόσφατη επικράτησή της στο ματς του «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άστον Βίλα τόνωσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Μικέλ Αρτέτα, και πλέον ο Ισπανός θέτει ως στόχο την διατήρηση του μομέντουμ, προκειμένου να οδηγηθούν οι «κανονιέρηδες» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία απέναντι στην Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ».

Κάπως έτσι καταλήγουμε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να παρατάσσει μία δυνατή ενδεκάδα για το ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Λιντς. Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ θα παραβρεθεί στο αρχικό σχήμα, όντας και αρχηγός, ο Νικολά Πεπέ πιθανότατα θα κάνει το ίδιο, ενώ στους πρώτους έντεκα, πιθανότατα θα βρεθούν και ο Μαρτίν Όντεγκααρντ με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι.

Τέλος, στην βασική ενδεκάδα θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν και ο Μπερντ Λένο, που πλέον λογίζεται ως δεύτερος, ενώ στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα κάνει την εμφάνισή του ο Νούνο Ταβάρες! Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για τους κεντρικούς αμυντικούς που θα αγωνιστούν, με τους Ρομπ Χόλντινγκ και Πάμπλο Μάρι, επίσης να διεκδικούν θέση.

Να σημειωθεί πως η Λιντς, δεν έχει κερδίσει ποτέ την Άρσεναλ σε ματς που δεν αφορά το πρωτάθλημα, στον 21ο αιώνα!

Δημήτρης Μανάκος