Δεκάχρονη φίλη της Γιουνάιτεντ «άδειασε» παίκτες και προπονητή: «Ντρέπομαι!» (vid)

Μετά την ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ, ένα 10χρονο κοριτσάκι είπε τα πράγματα όπως είναι για την κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Δεκάχρονη φίλη της Γιουνάιτεντ «άδειασε» παίκτες και προπονητή: «Ντρέπομαι!» (vid)

Μαθήματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης έδωσε 10χρονη φίλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την σκληρή ήττα της ομάδας της με 5-0 από τη Λίβερπουλ, εκθέτοντας παίκτες και προπονητή μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

«Η Λίβερπουλ έχει καλούς παίκτες αλλά και εμείς το ίδιο και πρέπει να τους κερδίζουμε. Κι αν χάνουμε, να μην χάνουμε με 5-0», ανέφερε αρχικά το κορίτσι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φέραμε το Ρονάλντο, τον Σάντσο και τον Βαράν και ακόμα δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και τις μικρές ομάδες. Αυτό με κάνει να ντρέπομαι.

«Οι παίκτες στην άμυνα πιστεύουν ότι επειδή έχουμε τον Ρονάλντο, τον Σάντσο και τον Μπρούνο Φερνάντες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι, απλά να τους αφήσουν να σκοράρουν. Δεν βλέπω τα πράγματα να γίνονται καλύτερα, δεν νομίζω ότι θα βελτιωθούμε γιατί απλά δεν προσπαθούμε. Το ίδιο και ο προπονητής», ήταν τα λόγια της μικρής φίλης της Γιουνάιτεντ και σίγουρα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα συμφωνήσουν μαζί της.

 

Στράτος Μαρίνος