Αμερικανός επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Ντέρμπι!

Μετά την είσοδο της ομάδας σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, ο 34χρονος Αμερικανός Κρις Κίρτσνερ φέρεται πως είναι διατεθειμένος να αγοράσει την ομάδα, βγάζοντάς τη από το οικονομικό τέλμα.



Αμερικανός επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Ντέρμπι!

Η Ντέρμπι Κάουντι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με τα οικονομικά της, με αποτέλεσμα να εισέλθει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης από το Σεπτέμβριο και να της αφαιρεθούν 12 βαθμοί.

Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ της έχει επιβληθεί και απαγόρευση μεταγραφών την ώρα που καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Κρις Κίτσνερ, ωστόσο, φέρεται πως είναι έτοιμος να πετάξει σανίδα σωτηρίας στο σύλλογο καθώς ενδιαφέρεται για την εξαγορά του. Ο 34χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης της λογιστικής εταιρίας Slync.io η οποία ασχολείται ήδη με τον αθλητισμό, εκπροσωπώντας αρκετούς παίκτες του γκολφ.

Σε δήλωση του για την εξαγορά του συλλόγου ο Κίρτσνερ τόνισε πως «μπορεί να μην γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά έχουμε δύο κοινά, την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την επιθυμία να επαναφέρουμε την Ντέρμπι πίσω στον περήφανο σύλλογο που της αξίζει».

Ο Αμερικανός βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πράιντ Παρκ και ενθουσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις και πλέον μένει οι δύο πλευρές να τα βρουν ώστε να υπάρξει σωτηρία για τα «κριάρια».

Στράτος Μαρίνος