Ο Σκόουλς είχε προβλέψει ότι η Γιουνάιτεντ θα δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο (vid)

Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προβλέψει πως  αν η ομάδα παρουσιάσει την ίδια εικόνα με αυτή στο παιχνίδι απέναντι στην Αταλάντα, τότε θα δεχθεί 4 γκολ στο ημίχρονο κόντρα στη Λίβερπουλ.



Ο Σκόουλς είχε προβλέψει ότι η Γιουνάιτεντ θα δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο (vid)

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ πανηγύριζαν την καρφωτή κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Αταλάντα που ολοκλήρωνε την ανατροπή του σκορ από 0-2 σε 3-2.

Ωστόσο, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς δεν έμοιαζε το ίδιο ενθουσιασμένος ενώ είχε ήδη εκφράσει τις σκέψεις του για την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 46χρονος μέσος είχε τονίσει πως η Γιουνάιτεντ δεν έμοιαζε με ομάδα και πως αν αγωνίζονταν έτσι με διαφορετικό αντίπαλο, το σκορ δεν θα ήταν το ίδιο. Μάλιστα είχε δηλώσει πως αν δείξει την ίδια εικόνα και στον αγώνα απέναντι στη Λίβερπουλ, θα δεχτεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο, όπως και έγινε!

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.
 
Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ.
 
Το πρώτο ημίχρονο (κόντρα στην Αταλάντα), η Γιουνάιτεντ είχε δύο παίκτες μεσοεπιθετικούς που έπαιζαν μόνοι τους και αν το κάνει αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ, θα μείνει δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο και ο Κλοπ θα τρίβει τα χέρια του», είχε δηλώσει τότε, ο παλαίμαχος μέσος της Αγγλίας στο BT Sport.
 

 

Στράτος Μαρίνος