Συνεχόμενες «5αρες» μετά από 86 χρόνια για τη Λίβερπουλ!

Η νίκη με 5-0 κόντρα στη Γουότφορντ δεν μπορούσε να συνδυαστεί με καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό στο Όλντ Τράφορντ, με τους «ρεντς» να ταπεινώνουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να σκοράρουν 5+ γκολ για πρώτη φορά μετά το 1935.



Συνεχόμενες «5αρες» μετά από 86 χρόνια για τη Λίβερπουλ!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ μετά την εμφατική νίκη με 5-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ. Οι «ρεντς» έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 4-0.

Ο φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» άρχισαν να αποχωρούν πριν ακόμα λήξει το πρώτο ημίχρονο  ενώ εκείνοι της Λίβερπουλ κάθισαν μετά τον αγώνα για να το πανηγυρίσουν με την ψυχή τους.

Η 5αρα στο «θέατρο των ονείρων» ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τη Λίβερπουλ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδώρησε με 5 τέρματα και τη Γουότφορντ αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι «ρεντς» σκοράρουν 5+ γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια μετά από τον Απρίλιο του 1935 όταν είχαν επικρατήσει με 5-0 της Στόουκ και 6-0 της Τσέλσι, με τους δύο αγώνες να πραγματοποιούνται σε δύο μέρες(!!!).

 

 


Στράτος Μαρίνος