Η «μαύρη μέρα» του Σόλσκιερ και η πιο μεγάλη ήττα της Γιουνάιτεντ δίχως να σκοράρει στο «Ολντ Τράφορντ» από το 1955! (vids)

Η Λίβερπουλ θρίαμβευσε με το τελικό 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα να είναι το πιο βαρύ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της μεταξύ τους κόντρας σε εντός έδρας ματς! Έπειτα από 66 χρόνια οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχθηκαν τόσο ηχηρή σφαλιάρα μπροστά στο κοινό τους δίχως να πετύχουν γκολ!  



Η «μαύρη μέρα» του Σόλσκιερ και η πιο μεγάλη ήττα της Γιουνάιτεντ δίχως να σκοράρει στο «Ολντ Τράφορντ» από το 1955! (vids)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε λόγο για την πιο «μαύρη μέρα» της θητείας του σε αυτό τον πάγκο.

Επίσης, ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ,απολογήθηκε δημόσια προς τους οπαδούς, στην απίστευτα δύσκολη νύχτα στα χρονικά του συλλόγου.

Ο κόσμος του κλαμπ του Μάντσεστερ αποχώρησε κατά εκατοντάδες από το ημίχρονο, όταν η Λίβερπουλ είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ με 4-0, ενώ, μετά το πέμπτο γκολ (με το χατ-τρικ του Σαλάχ) και την αποβολή του Πογκμπά στο 60', το «Θέατρο των Ονείρων» άρχισε ν' αδειάζει, αφού είχε προσφέρει έναν ατελείωτο εφιάλτη στους γηπεδούχους...

Αυτή η ήττα είναι η βαρύτερη που έχει υποστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας στην ιστορία της κόντρας της με την Λίβερπουλ, ενώ, για πρώτη φορά από τον Φλεβάρη του 1955 η ομάδα δέχεται «σφαλιάρα» με 5+ τέρματα από αντίπαλο, δίχως να πετύχει εκείνη κάποιο γκολ.

Η Σίτι ήταν εκείνη που είχε φτάσει τότε σε θρίαμβο, όπως ακριβώς το έκανε τώρα και η Λίβερπουλ, με σκορ 5-0.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης