Άστον Βίλα: Δεν έκανε τελική προσπάθεια για ένα ημίχρονο και… προβλημάτισε!

Μπορεί η Άστον Βίλα να κατάφερε πριν από μερικές εβδομάδες, να φύγει με το «διπλό» από το «Όλντ Τράφορντ», όμως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει εφικτό και στο «Έμιρεϊτς». Η ομάδα του Ντιν Σμιθ δεν ήταν παραγωγική, δεν έκανε σουτ για ένα ημίχρονο, και η συζήτηση για την συνύπαρξη των Γουότκινς και Ινγκς, καλά κρατεί…

Άστον Βίλα: Δεν έκανε τελική προσπάθεια για ένα ημίχρονο και… προβλημάτισε!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα, για το αν ο Όλι Γουότκινς με τον Ντάνι Ινγκς, έχουν την ικανότητα να συνυπάρξουν. Δύο διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές που διαθέτουν την ικανότητα του γκολ, αλλά δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ο ένας χώρο για τον άλλο, προκειμένου να επιτευχθεί η συλλογική επιτυχία.

Οι αριθμοί άλλωστε μαρτυρούν τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις της Άστον Βίλα. Έξι ματς μαζί, ένα γκολ έκαστος, και καμία συνεργασία, ώστε η μπάλα να καταλήξει στο πλεκτό ανάμεσά τους!

Κάπως έτσι, η εξέλιξη της αναμέτρησης για τους «Βίλανς» απέναντι στην Άρσεναλ, δεν προξένησε ιδιαίτερες εντυπώσεις. Οι «χωριάτες» ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τελική προσπάθεια, είτε εντός, είτε εκτός στόχου, και ο Άαρον Ράμσντειλ, προστέθηκε συνολικά στην εξίσωση του ματς, μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού!

Βεβαίως, η συνολική ανασταλτική λειτουργία της Άρσεναλ πιστώνεται την εν λόγω επιτυχία. Πιθανώς όμως, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ντιν Σμιθ, να πρέπει να ανακαλέσει την τοποθέτηση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με την συνύπαρξη των Γουότκινς και Ινγκς…

Δημήτρης Μανάκος