Ο Πογκμπά παρουσίασε το πρώτο… vegan ποδοσφαιρικό παπούτσι (vid)

Το πρώτο εξ ολοκλήρου vegan παπούτσι λάνσαρε η Adidas με το στιλ του Πολ Πογκμπά να κυριαρχεί, πάντα σε βοήθεια με τη σχεδιάστρια Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.



Ο Πογκμπά παρουσίασε το πρώτο… vegan ποδοσφαιρικό παπούτσι (vid)

Το πρώτο 100% vegan παπούτσι είναι πλέον γεγονός και φέρει την υπογραφή του Πολ Πογκμά. Ο Γάλλος μέσος παρουσίασε το νέο παπούτσι της Adidas, σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το σχέδιο του «Predator Freak» από τη Στέλλα Μακάρτνεϊ είναι εντυπωσιακό ενώ διαθέτει και στοιχεία από το ιδιαίτερο στιλ του Πογκμπά.

Πρώτα απ' όλα είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά έχω τεράστιο ενδιαφέρον για τη μόδα και το σχέδιο και πάντα ήθελα να το εξερευνήσω περαιτέρω. Αυτή η συνεργασία ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για μένα γιατί είμαι φαν της δουλειάς της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ εδώ και πολύ καιρό, οπότε όταν ήρθαμε μαζί για το "The Huddle" πέρυσι και είχαμε αυτή την ιδέα, ένιωσα σαν την τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι. Ήταν στη μέση του lockdown και μου έλειπε να παίζω ποδόσφαιρο τόσο πολύ, οπότε ήταν απίστευτο συναίσθημα να μπορώ να εστιάσω σε κάτι που συνδυάζει την αγάπη μου για το παιχνίδι με το πάθος μου για το στυλ. Τα παπούτσια που δημιουργήσαμε με την adidas είναι τολμηρά και μοναδικά και ανυπομονώ να τις φορέσω όταν μπω στο γήπεδο», ανέφερε στις δηλώσεις κατά την παρουσίαση του νέου vegan παπουτσιού, ο Πολ Πογκμπά.

 

Στράτος Μαρίνος