Οι αιχμές του Τόμας Τούχελ για Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον καιρό που βρέθηκε στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ άφησε αιχμές για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.



Οι αιχμές του Τόμας Τούχελ για Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε στο «Sportweek», το ένθετο περιοδικό της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello sport» και αποκάλυψε πως είναι ευκολότερο να προπονείς τον Ρομέλου Λουκάκου, παρά τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ με τους οποίους συνεργάστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γερμανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο των «παριζιάνων» για 127 παιχνίδια, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου με 1-0.

«Είναι πιο εύκολο να προπονείς τον Ρομέλου Λουκάκου από ότι τον Νεϊμάρ ή τον Κιλιάν Μπαπέ. Οι δύο σύλλογοι έχουν μεγάλες διαφορές όσον αφορά στο στιλ της διοίκησης, αλλά και στην οργάνωση. Στην Παρί Σεν Ζερμέν ορισμένες φορές ένιωθα πως ήμουν ο Υπουργός Αθλητισμού. Δεν έφτανε που έπρεπε να διαχειρίζομαι τους ποδοσφαιριστές, αλλά έπρεπε να διαχειρίζομαι και μέλη των οικογενειών τους και του περιβάλλοντός τους, καθώς και φίλους των αστέρων. Στην Τσέλσι δουλεύω με μεγαλύτερη ηρεμία. Βέβαια, σ’ αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός πως κατέκτησα το Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Στράτος Μαρίνος