Ο Κλοπ, τα πέναλτι και η απάντηση στον Σκόουλς

Αν και το έθιξε το ζήτημα, ο Γιούργκεν Κλοπ αυτή τη φορά δεν έδωσε έκταση στο θέμα της... κόντρας με τα κερδισμένα πέναλτι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ούτε μια στιγμή δεν έτριβα τα χέρια μου» απάντησε για όσα είχε αναφέρει ο Πολ Σκόουλς το βράδυ της Τετάρτης μετά το 3-2 των «κόκκινων διαβόλων» με την Αταλάντα.  



Ο Κλοπ, τα πέναλτι και η απάντηση στον Σκόουλς

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» ξεκαθάρισε πως ναι μεν γνωρίζει ότι στη Γιουνάιτεντ δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουν να επιδείξουν από τις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις τους για φέτος, όμως, εκείνος, κοιτάζει τη δουλειά του και την ομάδα του.

Όταν η κουβέντα πήγε ξανά στο θέμα των πέναλτι που καταφέρνουν να πάρουν οι δύο ομάδες, ο Kloppo σχολίασε:

«Δεν έχω να πω κάτι για τα πέναλτι, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τους διαιτητές με αυτά τα πράγματα. Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες που ξέρουν πως να πατήσουν στην περιοχή και να δημιουργήσουν καταστάσεις από τις οποίες μπορούν να πάρουν πέναλτι. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς αν και δεν έχουμε τον ίδιο αριθμό των κερδισμένων πέναλτι. Μέχρι εκεί όμως».

Το βράδυ της Τετάρτης ο Πολ Σκόουλς που συνεχώς βρίσκει κάτι αρνητικό να τονίσει για την πρώην ομάδα του, είπε ότι ο Κλοπ θα έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας το πρώτο ημίχρονο των παικτών του Σόλσκιερ απέναντι στην Αταλάντα.

Ο κόουτς της Λίβερπουλ απάντησε: «Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή κατά την οποία έτριβα τα χέρια μου βλέποντας τη Γιουνάιτεντ. Και στο πρώτο ημίχρονο έκανε ευκαιρίες για γκολ και στο δεύτερο μέρος έπαιξε έτσι όπως ακριβώς γνωρίζει για να πάρει αυτό που θέλει». 

Κώστας Ζάλιαρης