Μόνο την ήττα άξιζε η Τότεναμ... (vid)

Μια πολύ διαφορετική 11άδα δίχως συνοχή και ρυθμό, οδήγησε την Τότεναμ σε ήττα επί ολλανδικού εδάφους με την Φίτεσε να παίρνει όλους τους βαθμούς με το τελικό 1-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Υποχώρησε στην 3η θέση του 7ου γκρουπ η λονδρέζικη ομάδα, με τους Ολλανδούς να διεκδικούν κανονικότατα την πρόκριση.   



Μόνο την ήττα άξιζε η Τότεναμ... (vid)

Ο Νούνο Σάντο άλλαξε ολόκληρη την ομάδα τοποθετώντας 11 νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της Τότεναμ και αυτό επηρέασε σημαντικά την απόδοση της λονδρέζικης ομάδας στο ματς.

Τα «σπιρούνια» είχαν ν' αντιμετωπίσουν την προσπάθεια της Φίτεσε να μπει δυνατά στο παιχνίδι μαζί και με την ώθηση που έπαιρνε από τον κόσμο της και η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίωρο η ολλανδική ομάδα είχε καταφέρει να κάνει 6 τελικές, 2 εκ των οποίων είχαν φτάσει στην εστία. Η Τότεναμ κρατούσε βέβαια ανέπαφη την εστία της, όμως, αδυνατούσε να δημιουργήσει οτιδήποτε.

Όταν πλέον η κατάσταση στο γήπεδο ηρέμησε με την παρόδο του χρόνου και οι οπαδοί της Φίτεσε δεν είχαν τόσο ενθουσιασμό όσο στο ξεκίνημα, η ομάδα του Νούνο Σάντο προσπάθησε να ισορροπήσει.

Στο 47ο λεπτό ο Χιλ είχε δοκάρι για το λονδρέζικο κλαμπ, το οποίο έδειξε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους μια πρόθεση να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Αυτό ήταν όλο όμως. Ένα καλό δεκάλεπτο. Η Φίτεσε πήρε ξανά τα ηνία με την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο, ο Ελιάζερ Ντάσα ήταν αρκετά επικίνδυνος και τελικά έκανε ασίστ για να πάρουν οι Ολλανδοί στο 78' αυτό που κυνηγούσαν.

Λίγο νωρίτερα η Τότεναμ είχε κάνει την πρώτη της αλλαγή (74'!) με τον Μαρκαντάι να περνάει στη θέση του Σκάρλετ και ο Βίτεκ έβαλε μπροστά την Φίτεσε. Με υπέροχο αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής ο 26χρονος αριστερός μπακ έγραψε το τελικό 1-0 απέναντι σε μια αγνώριστη (στην κυριολεξία λόγω 11άδας) και κακή Τότεναμ το βράδυ της Πέμπτης.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η πρωτοπόρος του γκρουπ, Ρεν, πέρασε με το τελικό 2-1 από την έδρα της Μούρα.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1.Ρεν 7

2.Φίτεσε 6

3.Τότεναμ 4

4.Μούρα 0

 

 

Κώστας Ζάλιαρης