Ο Γιάνσον έκατσε με τους οπαδούς της Μάλμε στο Στάμφορντ Μπριτζ (pics)

Ο αμυντικός της Μπρέντφορντ δεν ξέχασε την θητεία του στην Μάλμε και ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε να κάθεται ανάμεσα στους οπαδούς της Μάλμε στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι.



Ο Γιάνσον έκατσε με τους οπαδούς της Μάλμε στο Στάμφορντ Μπριτζ (pics)

Η Μάλμε γνώρισε οδυνηρή ήττα με 4-0 κόντρα στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και παρέμεινε χωρίς βαθμό στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες της σουηδικής ομάδας δεν έφεραν καμία αντίσταση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης παρά τη συμπαράσταση των φίλων της που βρέθηκαν στο Λονδίνο.

Ανάμεσα στους οπαδούς της Μάλμε βρέθηκε και ένας «γνωστός» της Πρέμιερ Λιγκ που θέλησε να δει από κοντά την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 5 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τον αμυντικό της Μπρέντφορντ, Πόντους Γιάνσον, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας από το 2009 έως και το 2014 με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Σουηδίας.

Ο Γιάνσον που αγωνίζεται από το 2016 στην Αγγλία, πρώτα με τη φανέλα της Λιντς και τώρα με της Μπρέντφορντ είχε βάλει δύσκολα μερικές μέρες νωρίτερα στους «μπλε» όταν οι «μέλισσες» υποδέχτηκαν την ομάδα του Τόμας Τούχελ και γνώρισαν την ήττα με 1-0, παρά την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών της.

 

Στράτος Μαρίνος