Τούχελ: «Να βρούμε λύσεις και όχι δικαιολογίες όσο θα λείπουν οι Λουκάκου και Βέρνερ»

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τον αγώνα απέναντι στη Μάλμε παρά το τελικό 4-0 αφού είδε τους δύο επιθετικούς του να αποχωρούν με τραυματισμό και τόνισε πως στο διάστημα που θα λείπουν θα πρέπει να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα.



Τούχελ: «Να βρούμε λύσεις και όχι δικαιολογίες όσο θα λείπουν οι Λουκάκου και Βέρνερ»

Οι Λουκάκου και Βέρνερ αποχώρησαν τραυματίες στο πρώτο ημίχρονο της νίκης με 4-0 απέναντι στη Μάλμε, με τον Τούχελ να μένει χωρίς επιθετικό για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Νόριτς.

Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει το διάστημα που θα παραμείνουν εκτός οι δύο στράικερ ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός της Τσέλσι τόνισε πως αυτή την περίοδο θα πρέπει να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις και αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά της επίθεσης, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες, ακόμα και μετά την επιστροφή των Λουκάκου και Βέρνερ.

«Γύρισε ο αστράγαλος του Λουκάκου και έναν μυϊκό τραυματισμό για τον Τίμο, οπότε θα μείνουν έξω για μερικές μέρες.

Έχουμε αρκετά ματς και πάντοτε όταν λείπει κάποιος παίκτης λείπει πολύ από την ομάδα, όμως, πρέπει να βρούμε λύσεις κι όχι δικαιολογίες. Τώρα όσοι περίμεναν τις ευκαιρίες τους πρέπει να δείξουν ότι τις αξίζουν.

Έχουμε κερδίσει ξανά ματς δίχως τους Λουκάκου και Βέρνερ, φυσικά και δεν θέλουμε τέτοια προβλήματα, αλλά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου» είπε ο κόουτς των «μπλε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

 

 


Στράτος Μαρίνος