Νέβιλ: «Δεν θα ζητούσα ποτέ την απομάκρυνση κανενός προπονητή και δεν θα το κάνω για τον Όλε» (vid)

Ο Γκάρι Νέβιλ θέλησε ν' απαντήσει σε όσους του στέλνουν διαρκώς μηνύματα και τον κατηγορούν πως δεν θα σχολιάσει ποτέ την ανάγκη της Γιουνάιτεντ για αλλαγή προπονητή λόγω της φιλίας του με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. 



Νέβιλ: «Δεν θα ζητούσα ποτέ την απομάκρυνση κανενός προπονητή και δεν θα το κάνω για τον Όλε» (vid)

Ο άλλοτε φουλ μπακ των «κόκκινων διαβόλων» και συμπαίκτης του Νορβηγού νυν προπονητή της ομάδας, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θα σχολίαζε έναν προπονητή τόσο αρνητικά ώστε ν' αφήσει να εννοηθεί ότι το πιο θετικό πράγμα θα ήταν η απόλυσή του. 

Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για φίλο του με τον οποίο έχουν ζήσει στιγμές στο γήπεδο και έχουν πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες. 

«Ο Όλε βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση όντας πλέον 2,5 χρόνια στην άκρη του πάγκου και με τις προσθήκες που έχει κάνει στο ρόστερ. Είναι δεδομένο, 100% αυτό. Όμως, δεν θα πω ποτέ ότι θα πρέπει να φύγει. Ο σύλλογος θα συνεχίσει μαζί του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι στα social media μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι επειδή είναι φίλος μου δεν θα ζητήσω την απομάκρυνσή του και έχουν δίκιο.

Δεν θα ζητούσα ποτέ την απομάκρυνση ενός προπονητή έπειτα από 11 χρόνια σε αυτή την εκπομπή. Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Ο Όλε είναι θρύλος για τη Γιουνάιτεντ, ήταν συμπαίκτης μου, έχω καλή σχέση μαζί του και η ομάδα πριν από εκείνον απέτυχε με δυο προπονητές παγκόσμιας κλάσης» είπε ο Νέβιλ στο SkySports. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης