Έβερτον – Γουέστ Χαμ: Στις τρεις τελευταίες τους ισοπαλίες στο «Γκούντισον Παρκ», έχει μπει γκολ στα… χασομέρια!

Εντελώς απρόβλεπτα χαρακτηρίζονται τα παιχνίδια στο «Γκούντισον Παρκ» ανάμεσα στην Έβερτον και την Γουέστ Χαμ, με τα ενενηντάλεπτα συνήθως να αναδεικνύουν νικητή, αλλά τις τρεις πιο πρόσφατες ισοπαλίες τους να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, τα 13 τελευταία χρόνια!



Έβερτον – Γουέστ Χαμ: Στις τρεις τελευταίες τους ισοπαλίες στο «Γκούντισον Παρκ», έχει μπει γκολ στα… χασομέρια!

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό διέπει τις αναμετρήσεις της Έβερτον με την Γουέστ Χαμ, στην έδρα της πρώτης, με τα «ζαχαρωτά» να φιλοξενούν σε λίγη ώρα από τώρα το σύνολο του Ντέιβιντ Μόιζ, στο 147ο ματς μεταξύ τους.

Κοινό χαρακτηριστικό των τριών ισοπαλιών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία 13 χρόνια μεταξύ των δύο ομάδων, αποτελεί ο τρόπος επίτευξής τους! Σε όλες τις αναμετρήσεις, το γκολ που οδήγησε στο «Χ» την αναμέτρηση έλαβε χώρα μετά το 85ο λεπτό.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας τέτοιου είδους ισοπαλίας, αποτελεί το ματς του 2015, όπου οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν τη νίκη μέχρι και το 90ο λεπτό, αλλά ο Ρομέλου Λουκάκου ισοφάρισε για την ομάδα του!

Το ίδιο είχε συμβεί και τέσσερα χρόνια νωρίτερα, με τον Φελαϊνί να δίνει έναν βαθμό στην Έβερτον, αλλά και με τον Γιακούμπου στο 85ο λεπτό, το 2010.

Αντιθέτως, η τελευταία φορά που η Γουέστ Χαμ «έκλεψε» βαθμό από τα «ζαχαρωτά» ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, χρονολογείται το 2008, με γκολ του Ντιν Άστον!

Δημήτρης Μανάκος