Μανέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και μίλησε για τη σημασία του επιτεύγματός του ενώ σχολίασε και το σόλο-γκολ του Σαλάχ.



Μανέ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Μανέ έγινε ο τρίτος Αφρικανός που φτάνει τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τους Ντινιτιέ Ντρογκμπά και Μο Σαλάχ. Παράλληλα έγινε και ο τρίτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 100 γκολ χωρίς να έχει εκτελέσει κάποιο πέναλτι.

Για το επίτευγμά του παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ εκεί που τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που πέτυχε τους στόχους του.

«Ειλικρινά, όταν είχα έρθει στην Πρέμιερ Λιγκ ήθελα να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορούσα και να κερδίσω τρόπαια. Οπότε σήμερα είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που έφτασα τα 100 γκολ. Ελπίζω σύντομα να έρθουν κι άλλα γκολ και τρόπαια», ήταν τα λόγια του Σενεγαλέζου.

Μάλιστα ο Μανέ σχολίασε και τη φάση του γκολ του Σαλάχ αλλά και το χατ-τρικ του Φιρμίνο.

«Νομίζω ότι το γκολ του Σαλάχ ήταν πιο ωραίο από αυτό με τη Σίτι. Δεν ξαφνιαζόμαστε, ξέρουμε την ποιότητά του και ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το έδειξε και στον αγώνα.

Το ίδιο και ο Μπόμπι (Φιρμίνο). Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, χαίρομαι και για τους δύο. Ειδικά για το χατ-τρικ του Μπόμπι, το χρειαζόταν έπειτα από όλους αυτούς τους τραυματισμούς».

 

 

Στράτος Μαρίνος