Η Νιούκαστλ είναι ο τέλειος αντίπαλος για να «σπάσει το ρόδι» ο Κέιν!

Η Τότεναμ ταξιδεύει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, εκεί που θα φιλοξενηθεί από τη Νιούκαστλ, με τον Χάρι Κέιν να είναι έτοιμος να επαναλάβει τα περσινά γεγονότα και να βρει δίχτυα στην Πρέμιερ Λιγκ.



Η Νιούκαστλ είναι ο τέλειος αντίπαλος για να «σπάσει το ρόδι» ο Κέιν!

Η Νιούκαστλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά και την εξαγορά του συλλόγου από τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν έναντι 300 εκατ. λιρών. Απόψε, θα βρει απέναντι της την Τότεναμ σε ένα κατάμεστο Σεντ Τζέιμς Παρκ στου οποίουτις κερκίδες αναμένεται να στηθεί πάρτι από τους φίλους της ομάδας.

Αυτό  το πάρτι θέλει να χαλάσει ο Χάρι Κέιν, που ψάχνει ακόμη το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 7 αγώνες ξηρασίας. Οι «καρακάξες» είναι ένα από τα αγαπημένα θηράματα του 28χρονου στράικερ της Τότεναμ, ειδικά όταν αυτός αγωνίζεται μακριά από το Λονδίνο.

Ο Κέιν έχει σκοράρει 6 φορές απέναντι στη Νιούκαστλ από το 2015 και μετά, όταν και καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα της Τότεναμ. Τα 5 εκ των 6 γκολ του Άγγλου διεθνή έχουν έρθει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο που πέτυχε τον φετινό Απρίλιο, στην ισοπαλία με 2-2.

Οι «καρακάξες» μοιάζουν με τον ιδανικό αντίπαλο για να βρει για πρώτη φορά δίχτυα φέτος ο Κέιν, ειδικά τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας δεν θα είναι τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο στις κερκίδες και τα επίσημα του σταδίου.

Στράτος Μαρίνος