Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Είναι από άλλο κόσμο!»

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπερνάρντο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπέρνλι.



Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Είναι από άλλο κόσμο!»

Οι «πολίτες» επικράτησαν εύκολα με 2-0 τη Μπέρνλι στο Έτιχαντ και κέρδισαν ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ήταν καθοριστικός στη νίκη της Σίτι σκοράροντας το πρώτο γκολ και πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο και τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

«Ξέρουμε πώς τον θέλουμε, πώς τον αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα θέλω να πω, όχι μόνο για τον Μπερνάρντο, αλλά για όλους τους,  πώς θέλω το καλύτερο από αυτούς και πρέπει να είναι χαρούμενοι που είναι εδώ για να αποδώσουν καλά. Ο Μπερνάρντο είναι ποδοσφαιριστής και ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Τον ενθαρρύνω να συνεχίσει έτσι γιατί είμαι σίγουρος ότι παίζοντας σε αυτό το επίπεδο θα είναι πιο ευτυχισμένος και θα χαρεί να είναι εδώ μαζί μας.

Από την αρχή της σεζόν, ο Μπερνάρντο ήταν στο ίδιο επίπεδο με τη δεύτερη σεζόν  όταν κερδίσαμε τον τίτλο με 98 βαθμούς. Ήταν εκτός αυτού του κόσμου, με τον τρόπο που έπαιζε. Αμυντικά και επιθετικά, είναι τόσο διαισθητικός. Πέτυχε ένα γκολ, το οποίο ήταν σημαντικό γι αυτόν. Η απόδοση του Μπερνάρντο ήταν και πάλι εξαιρετική», ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού.

Στράτος Μαρίνος