Πρωταθλητής στα… δοκάρια ο Εμπεουμό στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Η ατυχία του Μπάιαν Εμπεουμό δεν περιγράφεται, με το Γάλλο επιθετικό της Μπρέντφορντ να πετυχαίνει ακόμη δύο φορές το δοκάρι απέναντι στην Τσέλσι, φτάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας.



Πρωταθλητής στα… δοκάρια ο Εμπεουμό στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέντφορντ επικρατώντας με 1-0, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως βρήκαν μπροστά τους τον «υπερήρωα» Εντουάρντ Μεντί.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά, τα βλέμματα στράφηκαν στον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή του γηπέδου που πέτυχε ακόμη δύο δοκάρια, προσθέτοντας στο ήδη εντυπωσιακό απολογισμό του.

Ο λόγος για τον Μπράιαν Εμπεουμό, που είδε τα δοκάρια, μία το δεξί και μία το αριστερό, να του απαγορεύουν να βρει το 3ο του γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, αυτό που μοιάζει εντυπωσιακό είναι το σύνολο των σουτ του Γάλλου που έχουν καταλήξει στο δοκάρι.

Ο 22χρονος επιθετικός της Μπρέντφορντ, μαζί με τα δύο χθεσινά σουτ που κατέληξαν στη δοκό, έφτασε συνολικά τα 6 δοκάρια σε 8 αγώνες, αριθμός ρεκόρ αν σκεφτεί κανείς πως καμία άλλη ομάδα(!!) δεν έχει περισσότερα. Ο Εμπεουμό έχει βρει δίχτυα ήδη δύο φορές μέσα στη σεζόν για την Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα θα θέλει να χάσει την πρωτιά στην κατηγορία των δοκαριών.

 

 


Στράτος Μαρίνος