Εκπληκτική νίκη της Λέστερ και στοπ στο εκτός έδρας σερί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – επική ανατροπή της Γουλβς στο Βίλα Παρκ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ηττήθηκε στο «Κινγκ Πάουερ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αν και προηγήθηκε με εκπληκτικό γκολ του Μέισον Γκρίνγουντ, ισοφαρίστηκε με ένα ακόμη φοβερό τέρμα του Τίλεμανς, και ακολούθησε… ένα εντυπωσιακό φινάλε, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ισοφαρίζουν, και να δέχονται ένα τρίτο τέρμα 40 δευτερόλεπτα αργότερα! Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε από το πρώτο γκολ του Ντάκα στην Premier League. Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα «αυτοκτόνησε» στις καθυστερήσεις απέναντι στην Γουλβς, με τους «λύκους» να πανηγυρίζουν ένα εντυπωσιακό διπλό (2-3), χάρη στο πρώτο γκολ του Κόαντι, μετά από μισό χρόνο και το... νικητήριο του Νέβες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!



Εκπληκτική νίκη της Λέστερ και στοπ στο εκτός έδρας σερί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – επική ανατροπή της Γουλβς στο Βίλα Παρκ!

Ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής σεζόν διεξήχθη ανάμεσα στην Λέστερ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κινγκ Πάουερ», με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, αλλά στην συνέχεια να ακολουθεί ένα εκπληκτικό φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο Μέισον Γκρίνγουντ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, αλλά οι «αλεπούδες» δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός, πως εξακολουθούν να δέχονται γκολ, σε επτά συνεχόμενα ματς στην Premier League μετά την πρεμιέρα.

Ισοφάρισαν άμεσα με το πρώτο φετινό γκολ του Τίλεμανς, και το… πρώτο συνολικά, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ύστερα από πέντε μήνες, και εν συνεχεία σε ένα ματς με εντυπωσιακό ρυθμό, αναζήτησαν την πρώτη τους νίκη, μετά από 50 ημέρες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Πήραν το προβάδισμα στο 78ο λεπτό με τον Σογιουντσού, αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα, κρατώντας την ομάδα του «ζεστή» στην διεκδίκηση της νίκης, για… 40 δευτερόλεπτα!

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζέιμι Βάρντι σκόραρε και έκανε το 3-2, o Nτάκα σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Λέστερ, και το τρίποντο των «αλεπούδων» με 4-2 σηματοδότησε την πρώτη φορά μετά το 1973 που κάνουν δύο διαδοχικές νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Γουλβς. Στο 132ο παιχνίδι της ιστορίας τους, οι δύο ομάδες παρουσίασαν εκπληκτικό θέαμα, με τους «Βίλανς» να προηγούνται χάρη στα γκολ των Ινγκς και Μακ Γκιν με 2-0 στο 80ο λεπτό, αλλά να καταλήγουν να... ηττώνται! Ισοφαρίστηκαν στο 89ο λεπτό σε 2-2 χάρη στο πρώτο γκολ του Κόαντι με τους «λύκους», μετά από έξι μήνες, και την 29η αγωνιστική της περσινής σεζόν, και η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 95', από τον Ρούμπεν Νέβες!

Κρατάει το γκολ του Ινγκς με τον Όλι Γουότκινς στο πλευρό του ο Ντιν Σμιθ, «αυτοκτόνησε» η Άστον Βίλα, με το τελικό 3-2  υπέρ της Γουλβς  στο «Βίλα Παρκ» να κάνει την εμφάνισή του, για πρώτη φορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, μακριά από το "Μολινό"!

 

 

Δημήτρης Μανάκος