Με Κέλεχερ και όχι Αντριάν η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουότφορντ (pics)

Χωρίς τους Φαμπίνιο και Άλισον θα παραταχθεί στον αγώνα απέναντι στη Γουότφορντ η Λίβερπουλ, με τον Κουίβιν Κέλεχερ να υπερασπίζεται την εστία των «ρεντς» που προτιμήθηκε αντί του Αντριάν.



Με Κέλεχερ και όχι Αντριάν η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουότφορντ (pics)

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Λίβερπουλ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται άτυχοι, χάνοντας τους Άλισον και Φαμπίνιο λόγω των υποχρεώσεών τους με την εθνική Βραζιλίας.

Για τους «ρεντς» κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο 22χρονος Κουίβιν Κέλεχερ στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, που προτιμήθηκε αντί του έμπειρου Αντριάν, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ και Μάτιπ. Στο κέντρο θα βρεθούν οι Χέντερσον, Μίλνερ και Κεϊτά ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο, στο σύνηθες 4-3-3 που επιλέγει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Για τη Γουότφορντ στο τέρμα θα βρεθεί ο Φόστερ ενώ οι τέσσερεις μπροστά του θα είναι οι Φεμένια, Ρόουζ, Τρόοστ-Εκόνγκ και Κάθκαρτ. Η δυάδα στο κέντρο θα απαρτίζεται από τους Κούτσκα και Σισοκό ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Σαρ, Μασίνα και Ερνάντεζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντένις, στο πρώτο παιχνίδι του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των «σφηκών».

 

Στράτος Μαρίνος