Ο Ραϊόλα θέλει τον Πογκμπά στη Ρεάλ!

Ο ατζέντης του Γάλλου μέσου προσπαθεί να πείσει την Ρεάλ να υπογράψει τον αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μεγάλα πίεση του  Ραϊόλα να ολοκληρωθεί η συμφωνία.



Ο Ραϊόλα θέλει τον Πογκμπά στη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Πολ Πογκμπά χωρίς να πληρώσει ούτε λίρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μίνο Ραϊόλα να πιέζει για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Ο Γάλλος μέσος βλέπει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» να λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει έρθει σε κάποια συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο.

Από τον Ιανουάριο, ο Πογκμπά θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα εκείνος επιθυμεί και εφόσον δεν ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ, θα μπορέσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Όλντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ABC, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ στον Γάλλο κεντρικό και ένα μπόνους υπογραφής ύψους  30 εκατομμυρίων για να τον πείσει να εγκατασταθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μίνο Ραϊόλα πιέζει τη «Βασίλισσα» ώστε να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Στράτος Μαρίνος