Η βελτιωμένη Τσέλσι και το βατό πρόγραμμα που μπορεί να ανοίξει τη διαφορά από τους υπόλοιπους!

Οι «μπλε» ορθοπόδησαν μετά τις συνεχόμενες ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους και πλέον αν καταφέρουν φύγουν αλώβητοι από την έδρα της Μπρέντφορντ έχουν τη δυνατότητα και την ποιότητα να εκμεταλλευτούν το εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στη συνέχεια.



Η βελτιωμένη Τσέλσι και το βατό πρόγραμμα που μπορεί να ανοίξει τη διαφορά από τους υπόλοιπους!

Η Τσέλσι ταξιδεύει στο Μπρέντφορντ του Λονδίνου για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που έχει εντυπωσιάσει  με τις εμφανίσεις της και το «κοουτσάρισμα» του Τόμας Φρανκ.

Κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτή η Μπρέντφορντ θα χάσει εύκολα από την Τσέλσι, μετά και  το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε απέναντι στη Λίβερπουλ στο οποίο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας παρότι δέχτηκε τρία τέρματα.

Η Τσέλσι θα έχει ένα δύσκολο έργο, όμως, εφόσον καταφέρει και πάρει το τρίποντο στην έδρα της αντιπάλου της, στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει ομάδες χαμηλότερης δυναμικής από εκείνη.

Την επόμενη αγωνιστική η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμφορντ Μπριτζ,τη Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη και αναμένεται να κάνει περίπατο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις της, όντας στον πάτο της βαθμολογία με μόλις 1 βαθμό.

Στις 30 Οκτωβρίου, η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα ταξιδέψει στο Νιούκαστλ για να αντιμετωπίσει τους…  Άραβες που μέχρι εκείνη την περίοδο δεν θα έχουν καταφέρει να βοηθήσουν οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα της πόλης. Οι «καρακάξες», παρά τις εμπνεύσεις του Σεντ Μαξιμέν, δεν είναι αποτελεσματική και ακόμη θα ψάχνει τα πατήματά της με πιθανότατα έναν νέο προπονητή στο τιμόνι.

Η τριάδα των βατών αναμετρήσεων για την Τσέλσι κλείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Μπέρνλι που συνεχίζει την πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ παίζοντας ποδόσφαιρο… Τσάμπιονσιπ. Ο Σον Ντάις έχει βρει τη μαγική φόρμουλα για να κρατάει τους «κλάρετς» στην πρώτη κατηγορία ωστόσο το πλάνο του με τις σέντρες δύσκολα θα ευδοκιμήσει απέναντι στα ψηλά κορμιά της άμυνας της Τσέλσι. Αμυντικά δεν είναι ομάδα που θα ανοιχτεί εύκολα ωστόσο η ποιότητα των μεσοεπιθετικών των «μπλε» μπορεί να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα ταξιδέψει στο Κινγκ Πάουερ για να αντιμετωπίσει τη Λέστερ σε ένα παιχνίδι αρκετά πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, δεδομένης και της ποιότητας που διαθέτει το ρόστερ των αλεπούδων.

Αν η Τσέλσι καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα τρία επόμενα παιχνίδια της, δυο εξ αυτών στο Στάμφορντ Μπριτζ, απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες, τότε θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου που περιμένουν το πρώτο της στραβοπάτημα για να την προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Στράτος Μαρίνος