Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει το πρώτο γκολ της καριέρας του απέναντι στην Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ», που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ!

Το πρώτο ματς της καριέρας του αναμένεται να δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Κινγκ Πάουερ» απέναντι στην Λέστερ, με τον Πορτογάλο επιθετικό να έχει αντιμετωπίσει τις «αλεπούδες», μόλις μία φορά πριν από τον υποβιβασμό τους, αλλά αυτή να λαμβάνει χώρα στο «Όλντ Τράφορντ».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει το πρώτο γκολ της καριέρας του απέναντι στην Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ», που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ!

Μία το δίχως άλλο, απρόβλεπτη πρεμιέρα, αποτελεί η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λέστερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος θα αντιμετωπίσει μόλις για δεύτερη φορά συνολικά στην καριέρα του τις «αλεπούδες», και για… πρώτη, στο «Κινγκ Πάουερ», αφού εν συνεχεία υποβιβάστηκαν, πριν από 17 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Λέστερ, έχοντας στις τάξεις της το νεαρό τότε Πορτογάλο, ήταν το 2003-04. Ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε, στην πρώτη του σεζόν άλλωστε στην Premier League, και οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 4-1 στο παλιό γήπεδο της Λέστερ, «Φίλμπερτ Στριτ».

Αντιθέτως, στο ματς του δεύτερου γύρου, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε 90 λεπτά, με την ομάδα του να επικρατεί με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0) χάρη στο γκολ του Πολ Σκόουλς, έπειτα από ασίστ του Γκάρι Νέβιλ.

Το τέλος της σεζόν βρήκε την Λέστερ στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι «αλεπούδες» δεν επέστρεψαν μέχρι και την αποχώρηση του Πορτογάλου το 2009, με άμεση συνέπεια να μην τις συναντήσει ποτέ.

Πλέον, το «Κινγκ Πάουερ» θα «πατηθεί» για πρώτη φορά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλοντας μάλιστα να συνδυάσει το ντεμπούτο του σε ένα γήπεδο που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, με το 4ο του φετινό γκολ στην Premier League, και το πρώτο δικό του, απέναντι στην Λέστερ, σε ολόκληρη την καριέρα του!

Δημήτρης Μανάκος