Εμβολιάστηκε και ο Ριτσάρλισον! (pic)

Ο Βραζιλιάνος έχει τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν τη σημασία του εμβολιασμού και πλέον ανήκει και αυτός στο κλαμπ των «εμβολιασμένων» της Πρέμιερ Λιγκ.



Εμβολιάστηκε και ο Ριτσάρλισον! (pic)

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επιθετικός της Έβερτον, Ριτσάρλισον, μοιράστηκε με τον κόσμο μία φωτογραφία όπου φαίνεται να δέχεται το εμβόλιο κατά του Covid-19. Τη φωτογραφία συνόδευσε το σχόλιο, «Δεύτερη δόση» και πλέον ο Βραζιλιάνος είναι πλήρως εμβολιασμένος στην προσπάθειά του να προστατευτεί από την πανδημία.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει εκφραστεί αρκετές φορές θετικά για το εμβόλιο κατά του ιού, παροτρύνοντας τον κόσμο και ειδικά τη νεολαία να προστατευτεί αναλόγως.

Μάλιστα, ο Ριτσάρλισον έγινε πρέσβης στο πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στην προσπάθειά του να μαζέψει χρήματα από ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές, για να βοηθήσουν στις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση του κορωνοϊού.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και μετρά αντίστροφα μέχρι τον επόμενο αγώνα της Έβερτον.

 

Στράτος Μαρίνος