Ντιν Σμιθ: «Μπορούν να παίξουν μαζί ο Γουότκινς με τον Ινγκς»! (vid)

Βασικό θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Άστον Βίλα η αποτυχημένη, ως στιγμής, συνύπαρξη του Όλι Γουότκινς με τον Ντάνι Ινγκς, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν βρεθεί στο γήπεδο σε πέντε διαφορετικά ματς, δίχως όμως να έχουν συνεργαστεί σε κάποιο γκολ της ομάδας τους. Την απάντησή του αναφορικά με την δυνατότητα κοινής χρησιμοποίησής τους έδωσε ο προπονητής των «Βίλανς», Ντιν Σμιθ.



Ντιν Σμιθ: «Μπορούν να παίξουν μαζί ο Γουότκινς με τον Ινγκς»! (vid)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της Άστον Βίλα η επιτυχημένη ή… όχι συνύπαρξη των Όλι Γουότκινς και Ντάνι Ινγκς στην ίδια ενδεκάδα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν αγωνιστεί για 337 αγωνιστικά λεπτά μαζί, δίχως όμως να έχουν βελτιώσει τους αριθμούς τους!

Ταυτόχρονα, δεν έχουν συνεργαστεί σε κανένα φετινό γκολ της Άστον Βίλα, ενώ ο Ινγκς δεν έχει καταφέρει να βρει και δίχτυα σε κάποιο από τα πέντε παιχνίδια, που κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Γουότκινς.

Απεναντίας, το αντίθετο συνέβη, και μάλιστα στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της Άστον Βίλα, όπου ο Γουότκινς ισοφάρισε σε 1-1 στο 67ο λεπτό την Τότεναμ, αλλά το σύνολο του Ντιν Σμιθ εν τέλει ηττήθηκε με 2-1, λίγα λεπτά αργότερα.

Παρά ταύτα, ο προβληματισμός των φίλων των «Βίλανς» δεν φαίνεται να επηρεάζει τον προπονητή της ομάδας, Ντιν Σμιθ. Ο έμπειρος κόουτς θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, δηλώνοντας βέβαιος πως εν τέλει η συνύπαρξή τους θα κριθεί επιτυχημένη!

«Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, που μπορούν να παίξουν μαζί»!

 

Δημήτρης Μανάκος