Γκρέιχαμ Πότερ: «Μπορώ να κάνω τον Ντάφι σέντερ φορ, αλλά δε νομίζω να με ευχαριστεί μετά»! (video)

Την εκτελεστική δεινότητα του κεντρικού αμυντικού της Μπράιτον Σέιν Ντάφι, κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής του Γκρέιχαμ Πότερ, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μεσοβδόμαδο γκολ του Βόρειο Ιρλανδού, φρόντισε να δώσει την… απάντηση που επιθυμούσε!



Γκρέιχαμ Πότερ: «Μπορώ να κάνω τον Ντάφι σέντερ φορ, αλλά δε νομίζω να με ευχαριστεί μετά»! (video)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σέιν Ντάφι της Μπράιτον με το ξεκίνημα της φετινής Premier League, με τον 29άχρονο κεντρικό αμυντικό να έχει παραστεί στην βασική ενδεκάδα όλων των αναμετρήσεων των «γλάρων», έχοντας βρει δίχτυα και μία φορά στο «Άμεξ», από στημένη φάση.

Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε και στο μεσοβδόμαδο φιλικό της Βόρειας Ιρλανδίας απέναντι στο Κατάρ. Η ομάδα του Ντάφι επικράτησε με 4-0, ο έμπειρος στόπερ σκόραρε στο 77ο λεπτό, και ο Γκρέιχαμ Πότερ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή του απέναντι από την αντίπαλη εστία, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στη Νόριτς.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου άλλωστε ήταν χιουμοριστική, λέγοντας «αν ο Πότερ πρέπει να ξανασκεφτεί την θέση χρησιμοποίησης του Ντάφι», και ο Άγγλος τεχνικός απάντησε καταλλήλως…

«Θα τον μετατρέψω σε box to box, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δεν ξέρω αν  θα με ευχαριστεί για αυτό. Έχει τεράστια ποιότητα, είναι φανταστικός. Έχεις πολλές επιλογές για να τον χρησιμοποιήσεις. Ίσως όχι σαν σέντερ φορ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…»

 

Δημήτρης Μανάκος