Επέστρεψαν στις προπονήσεις Λουκάκου και Τζέιμς, εκτός ο Ρούντιγκερ με Μπρέντφορντ!

Με χαμόγελο υποδέχτηκε τα καλά νέα ο Τόμας Τούχελ, που είδε τους Ρομέλου Λουκάκου και Ρις Τζέιμς να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να γίνονται διαθέσιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Μπρέντφορντ.



Επέστρεψαν στις προπονήσεις Λουκάκου και Τζέιμς, εκτός ο Ρούντιγκερ με Μπρέντφορντ!

Επιτέλους καλά νέα για την Τσέλσι και τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν ήταν σίγουρος για τη συμμετοχή των Ρομέλου Λουκάκου και Ρις Τζέιμς στον αγώνα απέναντι στη Μπρέντφορντ (16/10, 18:00)ωστόσο τους είδε να προπονούνται κανονικά στην σημερινή προπόνηση.

Ο Βέλγος επιθετικός αποσύρθηκε από την αποστολή του Βελγίου μετά τον ημιτελικό του Nations League με μυϊκές ενοχλήσεις ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα του και είναι στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζέιμς που επέστρεψε μετά το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγώνες των «τριών λιονταριών» απέναντι σε Ανδόρρα και Ουγγαρία.

Εκτός παρέμεινε ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Αντόνιο Ρούντιγκερ, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην πλάτη που αποκόμισε από το παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας απέναντι στην αντίστοιχη της Βορείου Μακεδονίας.

Στράτος Μαρίνος