Ρούνεϊ: «Ο Κέιν μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Σίρερ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως αν ο επιθετικός της Τότεναμ βρει το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, η συνέχεια θα είναι ανάλογη.



Ρούνεϊ: «Ο Κέιν μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Σίρερ»

Ο Χάρι Κέιν δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με την Τότεναμ, έχοντας αντίκτυπο και στις εμφανίσεις του με την εθνική Αγγλίας, καθώς ο επιθετικός των «τριών λιονταριών» δεν κατάφερε να σκοράρει με την Ουγγαρία, σταματώντας ένα σερί πολλών αγώνων στους οποίους έβρισκε δίχτυα στα προκριματικά μεγάλων διοργανώσεων.

Ωστόσο, ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική, Γουέιν Ρούνεϊ υποστήριξε τον Άγγλο επιθετικό θεωρώντας πως απλώς περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος και θα ανακάμψει αρκετά σύντομα.

«Προσωπικά πιστεύω πως η κριτική στον Κέιν είναι άδικη, αν θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν σκόραρε μετά από πολλά παιχνίδια με την Αγγλία ενώ στην Τότεναμ έχει πετύχει ήδη αρκετά γκολ, όχι όμως στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και όταν δεν σκοράρει ο κόσμος θα έχει κάτι να πει.

Πιστεύω ότι το λεπτό που ο Κέιν θα σκοράρει το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, θα ξεκινήσει να σκοράρει σε συχνότερη βάση. Σαν επιθετικός χρειάζεται να σκοράρεις όμως ο Χάρι έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του και παίζει βαθύτερα στο γήπεδο. Μπορεί να δημιουργεί όμως όταν δεν σκοράρει όλοι έχουν κάτι να πουν», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Ρούνεϊ έχει μεγάλες βλέψεις για τον Κέιν, αφού πιστεύει πως μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στο ρεκόρ του Άλαν Σίρερ για τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Κέιν, είναι ένας κορυφαίος επιθετικός. Πιθανότατα αυτός θα είναι που θα φτάσει πιο κοντά στο ρεκόρ του Άλαν Σίρερ».

Στράτος Μαρίνος