Η Λίβερπουλ σκέφτεται να στείλει τους Άλισον και Φαμπίνιο απευθείας στη Μαδρίτη!

Οι δύο Βραζιλιάνοι δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα απέναντι στη Γουότφορντ και η Λίβερπουλ σκέφτεται να τους αφήσει στη Μαδρίτη, για τον επικείμενο αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο, για να γλιτώσουν την καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Η Λίβερπουλ σκέφτεται να στείλει τους Άλισον και Φαμπίνιο απευθείας στη Μαδρίτη!

Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν πλέον οι Άλισον και Φαμπίνιο να προλάβουν τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ, το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10, 14:30), καθώς οι υποχρεώσεις τους με τη Βραζιλία τελείωσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αυτό σημαίνει πως οι δύο Βραζιλιάνοι θα έχουν μόλις 34 ώρες ανάμεσα στα δύο παιχνίδια για να ξεκουραστούν, να επιστρέψουν στην Αγγλία και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να σκέφτεται για το μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι «ρεντς» σκέφτονται να στείλουν τους Φαμπίνιο και Άλισον απευθείας στην Ισπανία και τη Μαδρίτη ώστε να γλιτώσουν την 10ημερη καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ταξιδεύει επίσης στη Μαδρίτη για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο, το βράδυ της Τρίτης.

Στράτος Μαρίνος