Οκτώ ποδοσφαιριστές της Τότεναμ είναι αμφίβολοι για το πρώτο ματς των Σαουδαράβων της Νιούκαστλ στην Premier League!

Σοβαρές φαίνεται πως είναι οι απουσίες που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο για το ματς της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ, με τους «spurs» να αποτελούν την πρώτη ομάδα που θα υποδεχθούν οι «καρακάξες» στην εποχή των Σαουδαράβων.



Οκτώ ποδοσφαιριστές της Τότεναμ είναι αμφίβολοι για το πρώτο ματς των Σαουδαράβων της Νιούκαστλ στην Premier League!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Νιούκαστλ απέναντι στην Τότεναμ, στο πρώτο ματς των «καρακαξών» επί της προεδρίας του fund των Σαουδαράβων, και το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» θα φορέσει τα… καλά του, θέλοντας να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους, με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη, στην φετινή Premier League ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα, τον ενθουσιασμό των φίλων της Νιούκαστλ, διαδέχονται τα αναρίθμητα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης. Οκτώ είναι την δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανές απουσίες της Τότεναμ, την ώρα που τόσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σον, όσο και ο Χάρι Κέιν, που αναζητά το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν μαζί.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να μην έχει στην διάθεσή του τους Στίβεν Μπεργκγουάιν, Μπεν Ντέιβις, Ματ Ντόχερτι, Ράιαν Σεσενιόν, Κριστιάν Ρομέρο, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Έμερσον Ρόγιαλ και Ντάβινσον Σάντσες, σε ένα ματς που επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει, μετά την επιστροφή στις νίκες επί της Άστον Βίλα, ύστερα από έναν μήνα!

 

 

Δημήτρης Μανάκος