Το τρέιλερ της ταινίας του Βενγκέρ: Το «μπράβο» που δεν άκουσε ποτέ και η «κηδεία» του αποχωρισμού από την Άρσεναλ (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκαλύπτεται όσο ποτέ άλλοτε, στην ταινία που θα κυκλοφορήσει σύντομα για την ζωή και την καριέρα του! Από τις πρώτες, περίεργες μέρες στην Άρσεναλ, όταν όλοι τον αμφισβητούσαν και δεν τον ήξερε κανείς, μέχρι το αήττητο πρωτάθλημα και τις μεγάλες κόντρες με τον Σερ Άλεξ, με τον οποίο όμως υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Τι λέει για τον πατέρα του και το «μπράβο» που τόσο πολύ του έλειψε... 

Το τρέιλερ της ταινίας του Βενγκέρ: Το «μπράβο» που δεν άκουσε ποτέ και η «κηδεία» του αποχωρισμού από την Άρσεναλ (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό με ένα πολύ πιο ανθρώπινο προφίλ στην ταινία που θα κυκλοφορήσει για την ζωή και την καριέρα του και φυσικά θα έχει τον τίτλο «Invincible».

Ο Αλσατός πρώην προπονητής και θρύλος της Άρσεναλ θα ξετυλίξει το κουβάρι της παρουσίας του στον πάγκο των «κανονιέρηδων», θα μιλήσει για τους αμφισβητίες στην έναρξη της θητείας του, ενώ, ο Σερ Άλεξ μιλάει στην κάμερα για την μεγάλη κόντρα τους στην πάροδο των ετών στην Premier League.

Μάλιστα, ο Βενγκέρ αποκαλύπτει και προσωπικές του πτυχές, όπως το γεγονός πως δεν άκουσε ποτέ τη λέξη «μπράβο» από τον πατέρα του, που συνεχώς του ζητούσε κάτι καλύτερο και ήταν αυστηρός κριτής...

«Όταν φτάνει το τέλος, το αισθάνεσαι... Είναι σαν κηδεία» σχολιάζει στο θέμα της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του λονδρέζικου κλαμπ και τον διχασμό στις τάξεις των οπαδών.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης