Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Μίλαν ο «ελεύθερος» Λίνγκαρντ!

Οι δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι έτοιμοι να αρπάξουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Μίλαν ο «ελεύθερος» Λίνγκαρντ!

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη σε κάποια συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας για ανανέωση.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί πολύ λίγο με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και για αυτόν το πιο σημαντικό είναι ο αγωνιστικός χρόνος, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στην εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καταρ. Για αυτό το λόγο, αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς περιμένει να δει ποια θα είναι η καλύτερη λύση για εκείνον.

Η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, ωστόσο, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λίνγκαρντ εφόσον ο Άγγλος διεθνής δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ. Αυτό σημαίνει πως αν ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει υπογράψει μέχρι τον Ιανουάριο με τους «κόκκινους διαβόλους», τότε είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί εκείνος.

Στράτος Μαρίνος