Διαγνώστηκε με καρκίνο ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ

Ο 24χρονος μέσος της Μπόρνμουθ και της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, Ντέιβιντ Μπρουκς, γνωστοποίησε ότι δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του με τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin... 



Διαγνώστηκε με καρκίνο ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ

Ο Μπρουκς που ανήκει στους cherries από το 2018, όταν και μετακινήθηκε εκεί από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ουαλίας λόγω ασθένειας, ωστόσο, έγινε γνωστή η μάχη που καλείται πλέον να δώσει. 

Το λέμφωμα Hodgkin και μάλιστα στο δεύτερο στάδιο, είναι η νόσος με την οποία διαγνώστηκε και ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ενημερώσει άπαντες μέσω social media. 

Το καλό είναι ότι φαίνεται πως πρόλαβε έγκαιρα να το μάθει και από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα ξεκινήσει θεραπεία, με στόχο να καταφέρει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο εφόσον βγει νικητής από τον πιο σημαντικό αγώνα στον οποίο καλείται να συμμετέχει. 

Το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Ουαλίας τον βοήθησε για τη διάγνωση ώστε να μη χαθεί χρόνος και θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και την ομοσπονδία της χώρας για την αμεσότητα. 

Γερός και γρήγορα ξανά στη μπάλα, Ντέιβιντ... 

Κώστας Ζάλιαρης