Ενοχλημένος από την αλλαγή του ο Γκρίλις (pics)

Ο Τζακ Γκρίλις έγινε αλλαγή από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον αγώνα με την Ουγγαρία παρότι ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του γηπέδου, με τον μεσοεπιθετικό της Σίτι να μοιάζει ενοχλημένος στον πάγκο της ομάδας.



Ενοχλημένος από την αλλαγή του ο Γκρίλις (pics)

Η Αγγλία παρότι ισοφάρισε (1-1) άμεσα την Ουγγαρία με το γκολ του Τζον Στόουνς, δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα της έδιναν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών στο επιθετικό τρίτο, με εξαίρεση τον Τζακ Γκρίλις που αποτελούσε μόνιμη απειλή για την άμυνα των Ούγγρων. Τα τρεξίματά του, οι πάσες –κλειδιά και τα φάουλ που κέρδισε –από ένα από αυτά προήλθε η ισοφάριση- τον κατέστησαν πολυτιμότερο παίκτη της Αγγλίας για το πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον πέρασε εκτός παιχνιδιού με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, κάτι που εξόργισε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα ο Γκρίλις φάνηκε αρκετά ενοχλημένος στον πάγκο των «τριών λιονταριών» μετά την αλλαγή του.

 

Στράτος Μαρίνος