Η Μάντσεστερ Σίτι συζητάει με το Ραϊόλα για Χάαλαντ

Η Σίτι βρίσκεται ήδη σε επαφή με το μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, προκειμένου να πείσει το Νορβηγό να μετακομίζει στο Νησί και να αγωνιστεί για τους «πολίτες».



Η Μάντσεστερ Σίτι συζητάει με το Ραϊόλα για Χάαλαντ

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός παρά το γεγονός πως δέχτηκε προτάσεις από μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να παραμείνει στη Ντόρτμουντ για αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι των «Βεστφαλών» γνωρίζουν πως το παιδί-θαύμα της Νορβηγίας θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του το επόμενο καλοκαίρι και μάλιστα ήδη αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα των «Times», έχει επικοινωσήσει ήδη με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο για να καταφέρει να εντάξει τον πολυτάλαντο επιθετικό στο ρόστερ της το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίνο Ραϊόλα ζητά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που θα καταστήσει τον Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Στράτος Μαρίνος