Ρονάλντο: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, είναι στο DNA μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι με ένα αποτέλεσμα και θέτουν τον πήχη ψηλά προκειμένου να κατακτούν ακόμη περισσότερους τίτλους.



Ρονάλντο: «Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, είναι στο DNA μας»

Παρότι σε λίγες μέρες γίνεται 37 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα γκολ του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτή τη φορά, θύμα του έγινε το Λουξεμβούργο, με το Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ, το 58ο στην καριέρα του και το 10ο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας Κι συνέχισε να γράφει ιστορία με τη χώρα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα που θα τους φέρει πιο κοντά στους τίτλους.

«Μία ακόμα νίκη, ένα ακόμα βήμα προς το στόχο μας, μία ακόμα ιστορική βραδιά όπου υπερασπιστήκαμε τα εθνικά χρώματά μας!

Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν παίζουμε εντός έδρας μπροστά σε ένα κοινό που μας υποστηρίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό... είχα υποσχεθεί ότι θα προσπαθούσα πάντα για να δίνω όλο και περισσότερα!

Είναι στο DNA μου και στο δικό μας DNA, δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, δεν κατεβάζουμε ποτέ τα χέρια και παλεύουμε πάντα για αυτό που μπορούμε να αποκτήσουμε! Πάμε Πορτογαλία», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρονάλντο.

 

Στράτος Μαρίνος