Εκτός τόπου και χρόνου ο Κέιν, τέλος στο σερί των γκολ στα προκριματικά μετά από 4 χρόνια! (vid)

Ακόμη μία κακή εμφάνιση για τον Χάρι Κέιν στην φετινή σεζόν που μοιάζει αγνώριστος και… χαμένος μέσα στο γήπεδο, τερματίζοντας το σερί των γκολ του σε προκριματικά που κρατούσε από το 2017.



Εκτός τόπου και χρόνου ο Κέιν, τέλος στο σερί των γκολ στα προκριματικά μετά από 4 χρόνια! (vid)

Η Αγγλία δεν εντυπωσίασε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ουγγαρία (1-1) βλέποντας τον Χάρι Κέιν να μοιάζει χαμένος μέσα στο γήπεδο.

Ο επιθετικός της Τότεναμ διανύει μία αρκετά κακή σεζόν για τον ίδιο, καθώς δεν έχει σκοράρει, ούτε έχει μοιράσει ασίστ με την ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ και ο αγώνας με την Ουγγαρία έμοιαζε ο ιδανικός για να πάρει αυτοπεποίθηση.

ΑντΆ αυτού ο Κέιν έμοιαζε ανήμπορος να βοηθήσει τα «τρία λιοντάρια». Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο, μόνο ο τερματοφύλακας της Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ είχε λιγότερες επαφές (7) από τον Κειν, με τον 28χρονο επιθετικό να μετράει μόλις 10!

Παράλληλα, είδε και το εκπληκτικό σερί σκοραρίσματός του σε προκριματικούς αγώνες να τερματίζεται, αφού πριν από το ματς με την Ουγγαρία, ο Κέιν μετρούσε 15 διαδοχικά παιχνίδια που είχε σκοράρει.

Τελευταίο παιχνίδι που δεν είχε βρει δίχτυα ο επιθετικός των «τριών λιονταριών» ήταν απέναντι στη Σλοβακία, το Σεπτέμβριο του 2017.

 

 


Στράτος Μαρίνος