Ο Στόουνς σκοράρει με την Αγγλία και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Πεπ! (vid)

Ο Τζον Στόουνς σκόραρε απέναντι στην Ουγγαρία με τη φανέλα των «τριών λιονταριών» και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Πεπ Γκουαρδιόλα αναφορικά με τα λεπτά συμμετοχής του τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.



Ο Στόουνς σκοράρει με την Αγγλία και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Πεπ! (vid)

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Τζον Στόουνς βρέθηκε για ακόμη μία φορά βασικός στον αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Ουγγαρία και μάλιστα βρήκε και δίχτυα.

Τα «τρία λιοντάρια» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «φασαριόζους» Ούγγρους καθώς κόλλησαν στο 1-1, με τον Λουκ Σο να παραχωρεί πέναλτι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Την ισοφάριση πέτυχε ο Στόουνς που για ακόμη μία φορά πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για να τρυπήσει τα δίχτυα των αντιπάλων.

Μετά από τις καλές εμφανίσεις του με την εθνική, ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφορικά με τα αγωνιστικά λεπτά του.

Θα πείσουν οι ενέργειες του Στόουνς τον Καταλανό τεχνικό δίνοντάς του τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ ή θα παραμείνει στον πάγκο των «πολιτών»;

Η απάντηση το Σάββατο (16/10, 17.00) απέναντι στη Μπέρνλι…

 

 


Στράτος Μαρίνος