Ασίστ ο Σάντσο και γκολ ο Έιμπραχαμ όπως το 2019! (vid)

Ο Τάμι Έιμπραχαμ σκόραρε το δεύτερο του γκολ με την εθνική Αγγλίας μετά από ασίστ του Σάντσο, όπως δηλαδή είχε γίνει και το Νοέμβριο του 2019, απέναντι στο Μαυροβούνιο, με τις δύο φάσεις να είναι… δουλεμένες στην προπόνηση.



Ασίστ ο Σάντσο και γκολ ο Έιμπραχαμ όπως το 2019! (vid)

Η Αγγλία ετοιμάζεται για τον αποψινό της αγώνα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Στον προηγούμενο αγώνα της, στη νίκη με 5-0 με την Ανδόρρα, βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα με τη φανέλα της Αγγλίας, ο επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, με έναν τρόπο που κάτι μας θύμισε. Το γκολ του Άγγλου επιθετικού ήρθε μετά από σέντρα από τα αριστερά του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος μοίρασε τη δεύτερη ασίστ του στον αγώνα.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2019, ο Έιμπραχαμ είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «τριών λιονταριών» σημειώνοντας το 7-0 απέναντι στο Μαυροβούνιο. Σε εκείνο το γκολ μάλιστα, την ασίστ είχε βγάλει και πάλι ο Σάντσο, με σέντρα από τα αριστερά.

Το δύο τέρματα έχουν τόσο μεγάλη ομοιότητα ακόμη και στην πάσα που δέχεται ο μεσοεπιθετικός της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ πριν επιχειρήσει τη σέντρα, αφού και στις δύο περιπτώσεις ο Τσίλγουελ είναι αυτός που τροφοδοτεί τον Σάντσο.

Είτε λοιπόν τα δύο τέρματα είναι απόρροια σύμπτωσης είτε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει δουλέψει πολύ σχολαστικά αυτή τη φάση στην προπόνηση των «τριών λιονταριών».

 
 

 


Στράτος Μαρίνος