Σε εξαιρετική κατάσταση η επιθετική τετράδα της Άρσεναλ ενόψει Κρίσταλ Πάλας!

Ευχαριστημένος πιθανότατα αισθάνεται ο Μικέλ Αρτέτα, παρακολουθώντας τις επιδόσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ με τις χώρες τους, βλέποντας τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Μπουκάγιο Σάκα και Έμιλ Σμιθ Ρόου να βρίσκουν δίχτυα, αλλά και τον Νικολά Πεπέ να πετυχαίνει ένα κρίσιμο γκολ για την Ακτή Ελεφαντοστού.



Σε εξαιρετική κατάσταση η επιθετική τετράδα της Άρσεναλ ενόψει Κρίσταλ Πάλας!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, φαίνεται πως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της Άρσεναλ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της, με τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Μπουκάγιο Σάκα, Έμιλ Σμιθ Ρόου και Νικολά Πεπέ, να έχουν άπαντες σκοράρει μεσοβδόμαδα, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της… Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικότερα, ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» βρήκε δίχτυα για το Γκαμπόν απέναντι στην Ανγκόλα (2-0), ανοίγοντας το σκορ στο 73ο λεπτό, ο Μπουκάγιο Σάκα, που αναμένεται να αγωνιστεί και απόψε απέναντι στην Ουγγαρία, έκανε το 2-0 κόντρα στην Ανδόρα στο ευρύ 5-0 της χώρας του, ο Έμιλ Σμιθ Ρόου έδωσε τη νίκη στην Under 21 των «τριών Λιονταριών» με το δικό του… 1-0 να κρίνει την αναμέτρηση, ενώ ο Νικολά Πεπέ  σημείωσε το 6ο του γκολ με την φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού!

Όλοι επικράτησαν και άπαντες στο Βόρειο Λονδίνο επιθυμούν να τους υποδεχθούν σε μία τέτοιου είδους αγωνιστική κατάσταση. Το ματς άλλωστε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είναι σημαντικό για την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν το τρίποντο, και την επιθετική τους τετράδα να αποδεικνύεται καταλυτική.

Δημήτρης Μανάκος